НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- заешко месо - 1 заек
- гъби - 400 - 500 г
- моркови - 2 броя
- лук - 4 - 5 глави
- чесън - 1 глава
- олио - 50 мл
- дафинов лист - 1 брой
- червен пипер
- черен пипер
- сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Порционирайте заека, сложете го в тенджера и го залейте с топла вода. Щом заври, отпенете и добавете олиото, черния пипер и дафиновия лист. Оставете да ври докато остане на мазнина.
Добавете нарязаните моркови, гъби, скълцан лук, почистени скилидки чесън и червения пипер. Разбъркайте добре и посолете на вкус. При нужда долейте топла водa.
Оставете заешкото да се готви под капак още 30-40 минути, като периодично разбърквате. Уверете се, че заешкото е напълно сготвено и го снемете от котлона.
КУПИ НЕОБХОДИМИТЕ ПРОДУКТИ